FAQ  •  Register  •  Login

[vyřešeno] Nastavení rozlišení

Moderators: Ratman, Saruman, feťák8, valcik

<<

chali

Accepted

Posts: 21

Joined: Tue Oct 08, 2013 6:36 pm

Post Tue Oct 08, 2013 7:04 pm

[vyřešeno] Nastavení rozlišení

Dobrý den,
mám problém s nastavením rozlišení. Jakmile otevřu Fallout 1.5 - ressurection configuration a změním rozlišení na jakékoliv a dám uložit a zavřít (zjistil jsem, že nemusím ani nic měnit a dat uložIt a zavřít aby to napsalo chybu) tak se zobrazí chyba - Nepodařilo se uložit nastavení: Unable to write to :C\Program files(x86)\GOG.com\Falout 2\Ressurection\f2_res.ini. Prosím, nevíte co s tim? Děkuju za odpověď.
<<

Powerack

User avatar

Liked

Posts: 81

Joined: Mon Oct 07, 2013 8:50 am

Location: Pustina

Post Tue Oct 08, 2013 7:16 pm

Re: Nastavení rozlišení

Nainstaluj si hru třeba do C:\Hry\Fallout Ressurection\ a máš klid. Program files je u 64bit windows chráněná složka. Zapisovat do ní můžou jen povolený programy. Případně spouštěj hru jako administrátor.
<<

Daemon

User avatar

Resurrection team member

Posts: 1172

Joined: Fri Dec 14, 2007 9:49 pm

Post Tue Oct 08, 2013 7:30 pm

Re: Nastavení rozlišení

Respektivně ten konfigurátor spusť jako administrátor, aby se to uložilo.
<<

chali

Accepted

Posts: 21

Joined: Tue Oct 08, 2013 6:36 pm

Post Wed Oct 09, 2013 4:29 pm

Re: Nastavení rozlišení

Děkuju za rady. Mám ještě dva dotazy, kde najdu uložený pozice z falloutu v pc? kam se ukládají? a Druhý dotaz , je správná rychlost po mapě zhruba 1 ctverec za 5 sekund nebo v tom mám nějakou chybu?
<<

Daemon

User avatar

Resurrection team member

Posts: 1172

Joined: Fri Dec 14, 2007 9:49 pm

Post Wed Oct 09, 2013 5:38 pm

Re: Nastavení rozlišení

Uložené pozice z Resurrectionu by měly být zde - Fallout2\Resurrection\resdata\SAVEGAME a save je vždy celý ten adresář SAVE s číslem.
Nevím, jaká je správná rychlost. U mě to asi trvá 3 až 4 sekundy. Jestli ti to u tebe přijde moc pomalé, otevři si soubor Fallout2\Resurrection\ddraw.ini a změň hodnotu u parametru WorldMapDelay2 - čím menší číslo, tím rychlejší pohyb po světové mapě.
<<

chali

Accepted

Posts: 21

Joined: Tue Oct 08, 2013 6:36 pm

Post Wed Oct 09, 2013 6:04 pm

Re: Nastavení rozlišení

Super, s tou světovou mapou mi to šlo změnit, děkuju. Ale ve složce fallout 2/ Ressurection /resdata mam jen 4 složky- art,MAPS,proto,scripts a jeden soubor worldmap.dat, jinak nic. Nevíš kde jinde bych našel ty savy?
<<

Daemon

User avatar

Resurrection team member

Posts: 1172

Joined: Fri Dec 14, 2007 9:49 pm

Post Wed Oct 09, 2013 6:09 pm

Re: Nastavení rozlišení

A už jsi nějakou hru uložil? Až vytvoříš první save, tak se sama vytvoří i ta složka.
<<

chali

Accepted

Posts: 21

Joined: Tue Oct 08, 2013 6:36 pm

Post Wed Oct 09, 2013 6:41 pm

Re: Nastavení rozlišení

Ano, už jich mám hodně uložených. Ale ta složka SAVEGAME se mi v Ressurection proste nevytvoří. Přitom když vlezu do hry, normálně se loadnu kde jsem skončil.
<<

valcik

User avatar

Betatester

Posts: 112

Joined: Fri Oct 04, 2013 10:40 am

Post Wed Oct 09, 2013 6:54 pm

Re: Nastavení rozlišení

V sedmičkách to robí UAC, ak máš hru nainštalovanú v adresári Program Files. Súbory budú presunuté do adresára VirtualStore. (c:\users\[username]\appdata\local\virtualstore)
<<

chali

Accepted

Posts: 21

Joined: Tue Oct 08, 2013 6:36 pm

Post Wed Oct 09, 2013 7:11 pm

Re: Nastavení rozlišení

Mám win 7 no, i sem měl hru v program files, ale prostě ani touto cestou jak jsi psal jsem se k mym sejfům nedostal. :( Přesunul jsem si fallouta na C: ale stále marně hledám, už nevim kde by mohli bejt, tomuhle fakt nerozumim.
<<

valcik

User avatar

Betatester

Posts: 112

Joined: Fri Oct 04, 2013 10:40 am

Post Wed Oct 09, 2013 7:18 pm

Re: Nastavení rozlišení

Skús to cez funkciu vyhľadávania - dostaneš sa k nej cez ponuku Štart alebo klávesovou skratkou [WinLogo + F]. Zadaj mu SAVEGAME, zmiznúť to nemohlo! :)
<<

chali

Accepted

Posts: 21

Joined: Tue Oct 08, 2013 6:36 pm

Post Wed Oct 09, 2013 7:39 pm

Re: Nastavení rozlišení

To jsem samozřejmě už také zkoušel, opravdu to nenajde, fakt to nechápu.
<<

Styx

Neutral

Posts: 3

Joined: Thu Oct 10, 2013 3:42 am

Post Thu Oct 10, 2013 3:44 am

Re: Nastavení rozlišení

Máš to v tom foldri čo ti písal vyššie, ale APPDATA sú hidden (skryté), takže si ich musíš najprv odokryť. Controla panel - folder options, advanced, unhide folders a potom to virutalstores najdeš.
<<

chali

Accepted

Posts: 21

Joined: Tue Oct 08, 2013 6:36 pm

Post Thu Oct 10, 2013 10:44 am

Re: Nastavení rozlišení

Aha, můžeš mi tu cestu prosím napsat česky a více polopaticky? Promiň ale jsem trochu břídil :)
<<

Styx

Neutral

Posts: 3

Joined: Thu Oct 10, 2013 3:42 am

Post Fri Oct 11, 2013 7:22 am

Re: Nastavení rozlišení

http://technet.idnes.cz/nove-triky-pro- ... ftware_dvr


Tu le link, TIP číslo 14 je o odkrytí/skrytí súborov vo windows 7. Inak si to môžeš proste vygoogliť, neviem či máš eng win 7 alebo cz
Next

Return to Fallout Resurrection - obecná diskuze

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron