FAQ  •  Register  •  Login

Problém s rozlišením

Moderators: Ratman, Saruman, feťák8, valcik

<<

blystar

Neutral

Posts: 7

Joined: Tue Oct 08, 2013 7:06 pm

Post Tue Oct 08, 2013 7:10 pm

Problém s rozlišením

Hezký den přeji a předem děkuji za rozšíření mojí nejoblíbenější hry vůbec :) Jsem Vám za to moc vděčný a už teď se těším na chvíle, které u ní prožiji.. F2 mám dohranou mockrát a nedávno jsem uvažoval o tom, se k ní znova vrátit .. bohužel hru znám tak dobře zpaměti, že už mě to prostě netáhlo zpět. Díky Vám mám znova co hrát, nový příběh, nové možnosti .. ale dost řečí ať zbide víc času na hru

Problem je ten, že když si nastavím na mojem wide monitoru větší rozlišení, tak se stane to, že se hra neroztáhne přes celý monitor, pouze se "oddálí" a zůstává jako malé okno ... nevíte, nedá se to někde nastavit v registrech třeba ? měl jsem podobný problém s Warcraftem3 a úprava registrů to spravila .. mám win 764b
<<

Ratman

User avatar

Resurrection team member

Posts: 61

Joined: Fri Dec 14, 2007 11:02 pm

Post Tue Oct 08, 2013 7:18 pm

Re: Problém s rozlišením

Pokud jsem pochopil tvůj problém správně, tak by měl mít jednoduché řešení. Ke hře je připojen konfigurátor (fores_config - má ikonu biologického ohrožení a je ve stejném adresáři jako fores.exe (fallout2/resurrection)) - v něm si můžeš před 1. spuštěním nastavit, v jakém rozlišení chceš hrát + další možnosti (jde třeba hrát i v okně).
Samota v pustině vás často dohání k šílenství. Jediné, co mi pomáhá udržet si smysl pro realitu, je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
<<

Styx

Neutral

Posts: 3

Joined: Thu Oct 10, 2013 3:42 am

Post Fri Oct 11, 2013 7:25 am

Re: Problém s rozlišením

Hi all, tiež mám problém s rozlíšením. Začal som hrať hru. Potom som si chcel zmeniť rozlíšenie. Ale ked ho zmením a hru spustím, tak mi nezobrazuje žiadne Save games. Je nejaká možnosť ako si nastaviť rozlíšenie a nezačínať hru hrať od začiatku? Resp. aby sa mi opäť objavili moje SAVE games?
<<

maryo

User avatar

Resurrection team member

Posts: 23

Joined: Fri Dec 14, 2007 9:59 pm

Post Fri Oct 11, 2013 8:36 am

Re: Problém s rozlišením

Změna rozlišení by na uložený pozice neměla mít žádnej vliv. Jestli jsi zkoušel rozlišení víc a nejde ti to s žádnym, tak mě teď bohužel nic nenapadá.
EDIT: Aha, viewtopic.php?f=3&t=100&p=1722#p1722
To jsem neznal, to mi nikdy nedělalo.

Takže pokud je to tim, pravděpodobně bude stačit savy najít a překopírovat je případně spouštět/nespouštět jako správce.
<<

Tessai

User avatar

Neutral

Posts: 3

Joined: Wed Nov 20, 2013 10:42 am

Post Sat Nov 23, 2013 8:00 pm

Re: Problém s rozlišením

Nechtělo se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno. Zeptám se zde..
Jde nějak udělat, aby hra běžela v 1920x1080 a pouze "dialogové okno" by se otvíralo třeba v 1280x720. Jde mě o lepší čitelnost.
I přes podrobné projití f2_res.ini a ddraw.ini jsem nepříšel na to, jak to "vykoumat". Je to vůbec proveditelné ?
<<

Daemon

User avatar

Resurrection team member

Posts: 1156

Joined: Fri Dec 14, 2007 9:49 pm

Post Sat Nov 23, 2013 8:26 pm

Re: Problém s rozlišením

Dialogové okno je vždy velké jen 640x480, text rozhodně nijak zvětšovat nejde. Nejsem si jistý, jestli ses ptal na tohle. Pokud ti jde ale jen o to, aby kolem dialogového okna nebylo černo, tak odškrtni v konfigurátoru volbu "Nezobrazovat pozadí kolem dialogového okna". Ve f2_res.ini je to volba DIALOG_SCRN_BACKGROUND
<<

Tessai

User avatar

Neutral

Posts: 3

Joined: Wed Nov 20, 2013 10:42 am

Post Sat Nov 23, 2013 9:13 pm

Re: Problém s rozlišením

Daemon wrote:Dialogové okno je vždy velké jen 640x480, text rozhodně nijak zvětšovat nejde.

Ano, tak jsem to myslel. Tím pádem je vše vyřešeno.. DIALOG_SCRN_BACKGROUND mám zaplý .).

Return to Fallout Resurrection - obecná diskuze

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron