You are not logged in.
Zdravim prepacte ze zakladam nove vlakno. V uvodu vam chcem vsetkym z projektu Fallout 1.5:Resurrection podakovat myslim si ze robite skvelu pracu ze ste sa pustili do "ozivenia" hry falloutu. Viem ze praca nieje lahka, ako narocne to je si neviem zial predstavit. Na vas projekt som bol upozorneny niekolko rokov dozadu co ma nesmierne zaujalo z nadsenim som pravidelne i nepravidelne navstevoval vasu stranku ci ste nahodou nezverejnili vase dalsie uspesne alebo neuspesne kroky. Tak isto viem ze sa tu niekde pisalo ze moc zverejnovat nebudete a az to bude tak to bude. No vsak dufal som isto nielen ja ze sa na stranke bude aj "nieco" diat kedze za cely rok 2009 tam pribudla len jedna informacia "12.02.2009 Dva nové screenshoty ze hry" tak som ocakaval bud to ze cely projekt stagnuje alebo prijde to "caro" na poslednu chvilku a rok 2009 bude predsa len troska bohatsi. Urcite nielen ja ale aj ostatny nadseny navstevovatelia by sa urcite radi dozvedeli ako je na tom projek, tiez viem ze je to vasa vec kedy co oznamite a ci vobec nieco oznamite ale kazdopadne by ste mohli troska ozivit tu "nostalgiu" ktory kazdy z nas fanusikov nosi v sebe pri pocitu ze vy bojujete pri PC ci uz programujete alebo vytvarate grafiku, design .. texty namet atd neviem co vsetko to obsahuje tak v skratke "uplne vsetko". Tak sa len spytam: Nebolo by mozne pridat na stranku nejake dalsie informacie pripadne, ako sa darilo/nedarilo v roku 2009 ci je pre vas rok 2010 realny dokoncenia hry alebo nejake nove predsavzatia proste cokolvek co by potesilo hracske srdcia falloutu. Ludia isto uvitaju kazdu informaciu ci uz nezdar alebo dalsie uspechy. Ja napriklad som cely rok(to niesom ani silny hrac hier) pri zaslechnuti ze sa v mojom okoli bavi o hrach pomyslel zvycajne na jednu teda "fallout" z myslienkou ze ked prijdem domov hodim do googlu "fallout 1.5" kliknem na prvy link bez vahania a snad tam uvidim aj iny datum posledneho postu ako 12.2.2009. Bolo by mozne stim daco spravit? Dakujem.
Zdravím, jsme rádi, že je o Resurrection stále zájem. Nejsi jediný, kdo nám píše o aktuálku, proto momentálně zvažujeme, co zajímavého uveřejníme.
To ma dost tesi, tak budem cakat co nove sa na stranke udeje. Urcite je velky zaujem len ludia cakaju co bude. Sice na foru neprebiehaju nejake "mega" diskusie ale isto cakaju ako ja:).