Page 1 of 1

Nápady na zlepšení

Posted: Fri Nov 29, 2013 10:39 am
by Nefarit
Zdravím,
napadlo mě jedno malé zlepšení. V závislosti na dovednosti Zálesák se můžeš vyhnout souboji (respektive setkání v pustině), což je známá mechanika z Falloutu. Ale co takhle přidat i info o skupině, páč hint: "Chceš se setkat se skupinou ghoulů", je tak nějak nic neříkající. Páč skupin ghoulů je několik. Bylo by fajn, kdyby hra řekla něco ve stylu: "Chceš se setkat s malou (střední, velkou, gigantickou :)) skupinou ghoulů". Páč takhle je to vždy zbytečnej load..., ale přitom je jasné, že asi když jsem uspěl s dovedností zálesák, tak bych měl poznat, zda jich je 5, 10 či těch asi 20 (takové to smrtelné Véčko :)).

Dík za reakci

s pozdravem
Nef

Re: Nápady na zlepšení

Posted: Fri Nov 29, 2013 11:06 am
by Daemon
Nápad je to zajímavý, líbí se mi. Připomíná mi to možnost vidět složení skupiny v HOMAM. Třeba by to mohl být perk, který by ti pak umožnil vidět opravdu přesný počet.
Problém je, že tohle myslím nejde naskriptovat, jestli si teď z hlavy dobře pamatuju systém přiřazování textů k náhodným setkáním. Vyžadovalo by to zásah do enginu, takže jedině že by něco takového umožňoval sfall (což momentálně neumožňuje).

Jinak smrtelné Véčko (dobrej termín :-)) už by snad ve verzi 1.1 nemělo být.

Drzé nápady na vylepšení

Posted: Sat Oct 15, 2016 1:21 pm
by barbaronan
Napadlo mě jestli by nějak nešlo konzumovat sušený maso 8)

Re: Drzé nápady na vylepšení

Posted: Sun Oct 16, 2016 8:22 am
by barbaronan
A taky mě napadlo jestli by nestálo za to zpřístupnit nový perky na každym druhym levelu, vzhledem k tomu že je hra o dost kratší než FO2 :oops:

Re: Drzé nápady na vylepšení

Posted: Sun Oct 16, 2016 9:49 am
by Daemon
barbaronan wrote:Napadlo mě jestli by nějak nešlo konzumovat sušený maso 8)
Šlo by to, ale nestojí za to se s tím dělat.
barbaronan wrote:A taky mě napadlo jestli by nestálo za to zpřístupnit nový perky na každym druhym levelu, vzhledem k tomu že je hra o dost kratší než FO2 :oops:
To ne, perky jsou příliš dobrá věc, abys je mohl mít tak často. Ostatně ve Fallout 1 je máš taky každý třetí level a tam je cílový level přibližně stejný jako v Resurrectionu.