Page 1 of 1

Inteligence 1 aneb co dělat když jste dement?

Posted: Wed Oct 12, 2016 10:55 pm
by barbaronan
V první řadě bych chtěl poděkovat za fakt krutý dialogy, už několikrát jsem se během hry fakt skoro pochcal smíchy :D Potřeboval bych ale i poradit. Vzhledem k tomu že jsem úplně vypatlanej, skoro nikdo mi nechce dát práci (zatim pouze tetička z rat hole od který sem dostal za odměnu bonbónky a ghoulka od který jsem dostal fakt epickej quest donýst pivíčko a jablíčka :DDD) práci u karavan taky nedostanu,(viz."penízky penízky cink cink cinkilinky" "cos to řikal? děláš si ze mě prdel?ty si ňákej zasranej feťák nebo co?vypadni odsud ty vypatlanej demente než ti ustřelím palici") frederickovu karavanu která jako jediná nabízela práci jsem bohužel musel vystřílet protože mě napad ten farmář - měl pocit že si z něho dělám prdel a ani mentats nepomáhaj, na to bych potřeboval o 1 inteligenci víc. Operace stojí ale 30 000 a já fakt nevim kde ty peníze sehnat :D Zkoušel jsem perk zlatokop ale ten je upřímně k ničemu, s 20-ti zátkama za lokaci si fakt moc zlatokopecky nepřipadám. Nemá někdo nějakej tip? :D

Re: Inteligence 1 aneb co dělat když jste dement?

Posted: Thu Oct 13, 2016 7:17 am
by Daemon
Na Předměstí Albuquerque máš questy. A quest od Charlieho ve Ztracené čtvrti jsi už přijal? Jinak Damian nebo Cedrick ti taky můžou dát questy, ale na to potřebuješ sílu minimálně 8.

Re: Inteligence 1 aneb co dělat když jste dement?

Posted: Fri Oct 14, 2016 12:42 am
by barbaronan
Ve ztracený čtvrti mě všichni chtěli tak akorát zmlátit, je možný že sem tim pádem nemluvil se všema, protože jsem fakt dostal strach XD Damiana ani Cedricka si vůbec nepamatuju že bych někdy potkal, nebo už jsem zapomněl o koho jde. Každopádně dík za radu, zkusim je najít :mrgreen:

Re: Inteligence 1 aneb co dělat když jste dement?

Posted: Fri Oct 14, 2016 5:00 pm
by feťák8
Šlehni si dvoje mentanty, efekt se sčítá :twisted:

Re: Inteligence 1 aneb co dělat když jste dement?

Posted: Sat Oct 15, 2016 4:01 am
by barbaronan
Dobrej nápad, to mě vůbec nenapadlo že by se efekt mohl sčítat :oops: