Page 1 of 1

Výroba předmětů?

Posted: Tue Oct 08, 2013 8:57 pm
by Lister.Ister
Narazil jem na pár holodisků a podle všeho musí někde někdo existovat, kdo by ony předměty vyrobil. Počítám, že data v pipboyovi (hrozný počešťováný) jako Projekt ultra-stimpack, pulzní zbraně apod. tam přeci nejsou jenom pro čtení. Čtivo je to hezký (né, opravdu zajímavé čtivo), ale dává to pocit, že mi to někdo dákáže vyrobit.
Vím jen o ghoulovi, který mi vyrobil Gauss pušku.

Re: Výroba předmětů?

Posted: Tue Oct 08, 2013 9:10 pm
by Powerack
No, tak když ti můžou vyrobit kápi, nebo jumpsuit... Ale taky by mně celkem zajímalo, jestli se dá k těm ultrastimům dostat jinak, než okrádáním ghoulích stráží v obrodě...

Re: Výroba předmětů?

Posted: Tue Oct 08, 2013 9:50 pm
by Kein
Lister.Ister wrote:Narazil jem na pár holodisků a podle všeho musí někde někdo existovat, kdo by ony předměty vyrobil. Počítám, že data v pipboyovi (hrozný počešťováný) jako Projekt ultra-stimpack, pulzní zbraně apod. tam přeci nejsou jenom pro čtení. Čtivo je to hezký (né, opravdu zajímavé čtivo), ale dává to pocit, že mi to někdo dákáže vyrobit.
Vím jen o ghoulovi, který mi vyrobil Gauss pušku.
K té gauss pušce - vrátil si ji do skaldu nebo sis ji nechal? Pokud sis ji nechal, kde bereš náboje?

Re: Výroba předmětů?

Posted: Tue Oct 08, 2013 10:03 pm
by Lister.Ister
Kein wrote:K té gauss pušce - vrátil si ji do skaldu nebo sis ji nechal? Pokud sis ji nechal, kde bereš náboje?
Nevím, že by šla vrátit do skladu a mám jen ten jeden zásobník. Pět nábojů je opravdu málo, možná je to spíš na finálního bosse, který jsem stejně ukecal :)

Re: Výroba předmětů?

Posted: Tue Oct 08, 2013 11:33 pm
by Bloody
Kein wrote:Nevím, že by šla vrátit do skladu a mám jen ten jeden zásobník. Pět nábojů je opravdu málo, možná je to spíš na finálního bosse, který jsem stejně ukecal :)
Když vystřílíš celý zásobník do těch robotů vedle v místnosti, dostaneš dalších 20 nábojů a otevře se ti možnost zbraň odnést do skladu zbraní.